Ми змінюємо

світ на краще

Науковці, дослідники та експерти з питань харчування з усього світу співпрацюють із фахівцями Інституту здоров'я Nutrilite, аби оптимальне здоров'я стало досяжною для всіх можливістю. В основі репутації торгової марки NUTRILITE лежать розробки і клінічні дослідження, предметом яких є численні сполуки і суміші, що входять до складу її продукції. Ці дослідження допомагають нам зрозуміти значення окремих складових для нашого здоров'я та взаємодію сумішей поживних речовин у дієтичних добавках. Бездоганна репутація наших експертів є наріжним каменем довіри до нас.

Сем Рейнборг, доктор наук, президент Інституту здоров'я Nutrilite, син засновника торгової марки Nutrilite Карла Ф. Рейнборга, який приєднався до свого батька в далекому 1964 році, щоб зосередити свої зусилля на дослідженнях поживної цінності та розробці продукції. Сьогодні він займається поширенням знань про здорове харчування і добре самопочуття по всьому світу, допомагаючи людям зрозуміти, як дієтичні добавки NUTRILITE можуть оптимізувати раціон для підтримання кращого здоров'я.  Він зосередив свою доброчинну діяльність на дітях із малозабезпечених родин.

«Мене не припиняє дивувати те, як торгова марка NUTRILITE виросла з маленького починання у те, чим вона наразі є».

Кейт Рендольф, доктор наук, розробник технологічної стратегії Інституту здоров'я Nutrilite, видатний експерт із дієтології та біохімії. Протягом понад 30 років здійснення досліджень його інноваційна робота була неодноразово удостоєна у США дипломами.

«У мене було все необхідне: починаючи від найбільш сучасного обладнання і технологій та закінчуючи висококваліфікованими досвідченими фахівцями. Я не міг би бажати більш сприятливих і надихаючих умов».

Одра Дейвіс, бакалавр наук, магістр наук, віце-президент, відділ розробки продуктів харчування та аналітичних наук. Із досвідом роботи у сфері дієтології понад 20 років, Одра Дейвіс отримала кілька дипломів у США і стала автором низки публікацій про фітохімію.

«Учені Nutrilite були в числі перших науковців, які почали досліджувати царину фітонутрієнтів.  І я з радістю ділюся нашими знаннями».

Аміт Чандра, доктор наук, фахівець у сфері хроматографічних та аналітичних наук, менеджер відділу розробки і досліджень Amway. Маючи у своєму послужному списку понад 40 опублікованих робіт, 14 отриманих у США дипломів та 24 роки досвіду роботи у своїй професійній сфері, Аміт Чандра є експертом світового рівня із рослин, що використовуються в дієтичних добавках.

«Для мене дуже почесно належати до всесвітньо визнаних лідерів наукової думки, чия робота пов'язана з найкращою з природничих наук».

Кевін Гелленбек, доктор наук, головний науковий співробітник відділу робробки формул Amway/Nutrilite. Маючи за плечима три десятиліття досвіду роботи, 9 наукових робіт і 5 вручених у США дипломів, він здійснює керівництво дослідженням рослинних концентратів і питань здорового харчування.

«Для мене справжня честь поширювати в усьому світі традицію дослідження рослинних концентратів, розпочату Карлом Рейнборгом, що лежить в основі філософії Nutrilite».

Інформацію про інших фахівців зі здорового харчування, які працюють в Інституті здоров'я Nutrilite, можна знайти тут

Тож ми маємо

можливість

залишатися

в найкращій формі

Наші найкращі дослідники, науковці та дієтологи об'єднали свої зусилля у тісній співпраці, щоб забезпечити споживачам високоякісні, безпечні та надійні дієтичні добавки і вітаміни NUTRILITE.

Дон Пузатері, науковий співробітник відділу розробки концентратів. Використовуючи знання фахівця у сфері сільського господарства і дієтології, він здійснює дослідження лікарських рослин і займається розробкою нових продуктів NUTRILITE. У центрі уваги його останньої роботи - лікарські рослини Австралії та Африки.

Джин Ванг, доктор наук,старший науковий інженер-технолог. Є автором декількох публікацій. Джин Ванг зосереджує свої зусилля на організації технологічного процесу, розробляючи та впроваджуючи інноваційні технології виробництва рослинних концентратів. До сфери її компетенції належать мембранне фільтрування, отримання олій із насіння рослин, грануляція і пастеризація.

Джин Мейлі, науковий співробітник відділу розробки формул продуктів харчування та напоїв. Джин Мейлі є одним із наших найбільш досвідчених фахівців зі стажем у понад 35 років і низкою дипломів, отриманих у США за досягнення у сфері дієтології та коригування ваги.

Мері Мюррей, доктор наук, науковий співробітник відділу розробки дієтичних добавок. Автор низки публікацій і володар виданих у США дипломів, Мері Мюррей відома своїми досягненнями у сфері розробки дієтичних добавок, продуктів на основі нутрігеноміки, а також у вивченні здоров'я кісток і особливостей жіночого здоров'я.

Ліза Розга, керівник групи відділу розробки дієтичних добавок. Із досвідом роботи понад десять років у своїй професійній галузі, вона працює над перспективною розробкою та оптимізацією дієтичних добавок NUTRILITE.

Том Ла, старший науковий співробітник відділу розробки концентратів, старший інженер відділу хімічних технологій. Володар декількох дипломів, Том Ла працює над окресленням і розробкою технології грануляції для дієтичних добавок NUTRILITE. Останнім часом предметом його роботи виступає розробка процесу гранулювання інгредієнтів рослинного походження.

Лінн Коннор, доктор наук, старший науковий співробітник відділу розробки продуктів харчування та напоїв. Нагороджена дипломом у США за досягнення у сфері дієтології та коригування ваги, Лінн Коннор спеціалізується на створенні дизайну, розробці й тестуванні продуктів NUTRILITE для коригування ваги та протеїнових дієтичних добавок.

Інкін Лі, старший науковий співробітник відділу розробки концентратів. Автор понад 20 публікацій і володар двох дипломів, виданих у США, Інкін Лі спеціалізується на розробці безпечних та ефективних інгредієнтів рослинного походження для основних та функціональних продуктів NUTRILITE.

Юмей Лін, доктор наук, старший науковий співробітник відділу клінічних досліджень. Маючи за плечима численні публікації та два дипломи, отримані в США, Юмей Лін віддано працює над вивченням функцій інгредієнтів і прототипів дієтичних добавок та їх впливу на організм людини.

Кевін Робінсон, старший науковий співробітник із розробки виробничого процесу відділу розробки дієтичних добавок. Спираючись на широкий досвід у фармацевтичній та енергетичній галузях, він розробляє нові концентрати та виробничі процеси для виготовлення вже отриманих концентратів.

Дона Вензон, доктор наук, ліцензований дієтолог, старший науковий співробітник відділу вивчення поживної цінності продуктів та клінічних досліджень. Дона Вензон є автором публікацій про те, як мозок людини контролює і регулює апетит. Наразі займається дослідженнями поживної цінності продуктів харчування.

Хезер Арнольд, старший керівник групи відділу розробки дієтичних добавок. Почавши свою кар'єру у сфері створення упакування, наразі Хезер Арнольд працює над розробкою, оптимізацією та випуском дієтичних добавок.

Керрі Гранн, доктор наук відділу клінічних досліджень. Випустивши низку публікацій та отримавши у США диплом, Керрі Гранн використовує свій попередній досвід у суспільній охороні здоров'я та спортивній медицині у забезпеченні технічної оцінки нових інгредієнтів та координуванні клінічних досліджень.

Родні Джонсон, спеціаліст із управління знаннями та бізнес-аналітики. Автор низки публікацій і володар отриманого у США диплому, Родні Джонсон спеціалізується у сфері здорового харчування, розробки дизайну і формул та тестування концентратів, дієтичних добавок, продуктів харчування і напоїв.

Джон Болліз, доктор наук, старший науковий співробітник відділу сільськогосподарських рослин. Джон Болліз працює над концентратами рослинного походження. Його роботи неодноразово публікувались експертними виданнями, він є членом Американського агрономічного товариства (ААТ), Американського ботанічного товариства (АБТ) і Американського товариства із садівництва.

КаЛі Далін, магістр наук, старший керівник групи відділу розробки продуктів харчування та напоїв. КаЛі Далін здійснює нагляд за розробкою, тестуванням і впровадженням продуктів харчування та напоїв, що мають додаткову цінність для організму людини, а також спеціалізується на спортивних та енергетичних напоях і закусках, продуктах харчування, призначених для коригування ваги, функціональних продуктах і продуктах для дітей та активних дорослих.

Девід Дж. Грох, менеджер відділу розробки і досліджень нових технологій у сфері краси та здоров'я, «Акцес Бізнес Груп». Напрацювавши 25-річний досвід і отримавши п'ять дипломів у США, Девід Дж. Грох наразі зосереджує свої зусилля над формулюванням, тестуванням та впровадженням нових інгредієнтів і виробничих технологій.

Марк Лемей, доктор наук, старший науковий співробітник відділу клінічних досліджень. Марк Лемей відомий своїми здобутками у вивченні інноваційних інгредієнтів, що допомагають боротися з порушеннями пам'яті. Наразі він допомагає у розробці та виконанні клінічних тестувань, зосереджених на нових складниках.

Стів Місслер, доктор наук, старший науковий співробітник відділу біологічного аналізу. Маючи за плечима 30 років досвіду роботи в академічних, державних і промислових закладах, він займається вивченням ролі антиоксидантів у захисті організму людини від оксидативного стресу та пошкодження ДНК.

Марк Прьофке, доктор наук, старший керівник групи відділу аналітичних послуг і хімічного аналізу. Спираючись на 20-річний досвід роботи у фармацевтичній галузі, Марк Прьофке спрямовує діяльність групи хіміків у розробці аналітичних методів з метою забезпечення високоякісної продукції.

Джеффрі Шолтен, доктор наук, старший керівник групи відділу біологічного та мікробіологічного аналізу. Здобувши знання у сфері біохімії та ферментології, Джеффрі Шолтен очолює групу мікробіологів та фахівців у сфері біологічного аналізу, що відповідає за відкриття та розробку нових зразків для подальшої розробки продукції.

Закарі Валь, керівник групи відділу розробки дієтичних добавок. Отримавши досвід у сфері забезпечення якості та аналітичних послуг, Закарі Валь наразі зосереджує свої зусилля на розробці продукції для коригування ваги, спортивного харчування і товарів для дітей.